Lite hemgjort från i måndags kväll, flugor som såg ljuset för första gången i år.

15 dagar kvar tills man kan prova alster som man samlat på sig under hösten, nya kreation som gamla välkända mönster har skapats med en stor tillit. Sen om de funkar så bra som man trodde första gången när man montera ner flugan från bindstädet, återstår att se. Huvudsak är att tron på skapelserna är stor då funkar de mesta. Sen är det upp till var o en att lägga lite arbete bakom spöet så att flugan kan göra sitt. Fler flugor kommer att läggas upp efter nästa måndagsträff bakom bindstädet. Så långt ser det bra ut för fisket i januari månad.

Ha de gott i den skånska vintern.

Vi har nu lagt ut fiskekorten till Nybroån i februari månad på vår hemsida, så ta för er den som känner sig hågad.

Skitfiske på er alla/Ronnie